Konnekt app

Det er en stævneapp for Konnekt. Konnekt arrangeres af Indre Missions Ungdom (IMU) og er et landsarrangement, som afvikles hvert år i bededagsferien med forkyndelse, lovsang, musik, debat og meget mere. Konnekt er målrettet unge mellem 20 og 30 år.

App’en har 4 sider med overskrifterne: Nyheder, Program, Milø, Information. De enkelte sider er beskrevet her:

Nyheder:
Denne side får sit indhold direkte fra Konnekts hjemmeside gennem et RSS feed. Her kan du se de nyheder som arrangøren sender ud om arrangementet.

Program:
Her er det fulde program for Konnekt. Det er forsøgt at få dette program til at ligne deltagerguiden for at give et godt overblik. Det er muligt at åbne de enkelte programpunkter og tilføje dem mit program.

Miljø:
Miljøerne på årets Konnekt er listet her og du kan se detaljer om dem med billeder og video. Programmet for de individuelle miljøer kan også ses her og programpunkterne kan tilføjes mit program.

Information:
Dette er en side med praktisk information hentet fra Konnekts hjemmeside. Her kan du få svar på de praktiske spørgsmål du har og få rutevejledning gennem Google Maps.

Indstillinger:
Det er muligt at indstille hvilken startside der skal være og hvilke miljøer der skal vises på programsiden. Derudover kan du vælge notifikationer og autolydløs funktion.

Find app'en eller se screenshots m.m. i App Store eller Google Play